Корзина
11 отзывов
Крамниця корисної їжі YAVIR
+380685960709
+380685960709
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • picture 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Зелена гречка (зелёная гречка)

  • В наличии

9 грн./100 г

Минимальная сумма заказа на сайте — 119 грн.

+380685960709
  • День Время работы Перерыв
    Понедельник 10:00 — 20:00
    Вторник 10:00 — 20:00
    Среда 10:00 — 20:00
    Четверг 10:00 — 20:00
    Пятница 10:00 — 20:00
    Суббота 10:00 — 20:00
    Воскресенье 10:00 — 20:00

    * Время указано для региона: Украина, Харьков

  • +380685960709
    УкраинаХарьковская областьХарьковпроспект Науки 22
    +380685960709
    +380685960709
возврат товара в течение 14 дней бесплатно
У компании подключены электронные платежи. Теперь вы можете купить любой товар не покидая сайта.
Зелена гречка (зелёная гречка)
Зелена гречка (зелёная гречка)В наличии
грн./100 г
+380685960709
Купить

Описание

Зелена гречка - продукт здорового харчування. Зелена гречка не проходить термічну обробку (пропарювання), завдяки чому зберігається природний світло-зелений колір зерен, м'який гречаний смак, аромат і здатність до проростання.

Зелена гречка - прекрасне джерело вітамінів групи В, а також магнію, фосфору, заліза, калію, кальцію, селену. Крім того, в ній міститься велика кількість моно- і поліненасичених жирів, в тому числі необхідних організму омега-3 і омега-6 жирних кислот. Все це в комплексі благодійно впливає на кровоносні судини і є відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань. Невисокий глікемічний індекс інфляції дозволяє вживати зелену гречку людям, які стежать за рівнем цукру в крові.

Як варити?

Перед приготуванням її необхідно добре промити під проточною водою, щоб позбутися від слизу. Уже промиту крупу слід помістити в каструлю з товстим дном, залити водою і варити кашу на повільному вогні не більше 15 хвилин. Пропорції стандартні: 1 частина гречки на 2 частини води.

Як проростити?

Насипати необхідну кількість зеленої гречки в скляну або керамічну ємність. Промити проточною водою - кілька разів налити і злити воду.
Залити промиту гречку питною водою так, щоб вода повністю покривала крупу.
Залишити на 6-10 годин. За цей час кілька разів ретельно промити від слизу проточною водою.
Чисте вологе зерна накрити вологим полотном. Залишити на столі на 12-15 годин.
На зернах з'явилися маленькі хвостики (паростки) - значить, проросла гречка готова до вживання. 

Калорійність 100 грамів зеленої гречки становить 343 кКал: 13,3 г білка, жирів 3,4 г і вуглеводів 71,5 м

Информация для заказа

  • Цена:грн./100 г